Op woensdag 15 november organiseert Heemkundige Vereniging Nuwenspete weer de Grote Nunspeetse geschiedenisquiz. Onder leiding van het bestuur zullen aan de hand van afbeeldingen en foto’s vragen gesteld worden over de rijke geschiedenis van  Nunspeet.

Voorafgaand aan de quiz worden ploegen, bestaande uit circa 5 personen, door loting samengesteld. Ieder team beantwoordt de vragen in gezamenlijk overleg. De winnaars zijn de leden van het team dat de meeste vragen goed heeft beantwoord. 

Iedereen is welkom om mee te doen. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven.

We beginnen om 20.00 in het gebouw van Het Venster aan de Elburgerweg 15.

Vanaf 19.30 is er koffie en thee en in de pauze is er een drankje. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten stellen wij zeer op prijs.

 

Comments are closed.